Wat zijn cacaonibs?
Cacaonibs komen van de cacaoboon. De vrucht groeit direct op de stam. Cacaobonen worden geteeld in landen rond de evenaar. Cacao wordt gebruikt om chocolade te maken. Cacaonibs zijn niet te vergelijken met chocolade. Cacaonibs zijn iets droger van smaak en eigenlijk zijn het kleine stukjes rauwe en pure cacao.
Zijn cacaonibs gezond?
Cacaonibs zijn zeker gezond omdat ze niet bewerkt zijn. Cacaonibs zijn rijk aan antioxidanten die bijdragen aan een gezond hart en bloedvaten. Vanwege het hoge gehalte aan eiwitten, vetten, koolhydraten, vezels, ijzer, calcium, magnesium, B-vitaminen en vitamine C en E, kan dit product terecht een superfood worden genoemd. Rauwe, biologische cacaonibs zijn vrij van toegevoegde pesticiden, suiker en vet. Rauwe cacao bevat mineralen en sporenelementen zoals koper, zink, mangaan, magnesium en chroom.
Hoe gebruik je cacaonibs?
De rauwe cacaonibs zijn gemakkelijk te verwerken in smoothies, koffie, desserts, yo…
De koperdraadschroot die wij aanbieden, wordt veel gebruikt in de industrie voor het smelten en het vervaardigen van nieuwe koperen producten.
Uitstekende kwaliteit, corrosiebestendigheid en zuiverheid zijn enkele van de belangrijkste eigenschappen van ons koperdraadschroot.
Wij bieden kopermillberry draadschroot aan in verschillende maten en hoeveelheden om te voldoen aan de diverse eisen van kopers.
Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.
Kopererts / koperconcentraat / rauwe kopererts / kopererts brokken
Wij hebben kwaliteitskopererts met een gehalte van ongeveer cu10-35%, tegen een zeer concurrerende prijs en in grote hoeveelheden op regelmatige basis. We hebben ze gemalen tot 0-10 mm of in brokken, afhankelijk van de aanvraag.
Specificaties:
Algemene specificaties van kopererts
BEPALING (massa%)
Koper 40,01%
Totaal ijzer als Fe 21,60%
Silicium als Si0 20,24%
Totaal zwavel als S 17,10%
Zink als Zn 0,01%
Vochtigheid of 105 C 1,14%
Granulometrie 0-100mm
Geïnteresseerde en serieuze kopers kunnen contact met ons opnemen met hun gegevens voor meer informatie.
Kopererts
Koper (Cu), %: 25,0 Min
Cadmium (Cd), %: 0,05 Max
Fluor (F), %: 0,10 Max
Vochtigheid (H2O), %: 5,0 Max
Lood (Pb), %: 5,00 Max
Kwik (Hg), %: 0,01 Max
Arseen (As), %: 0,50 Max
Grootte: 0-100mm
Ronde roestvrijstalen gietstukken – CrNi wordt geproduceerd in een smeltproces en vervolgens omgevormd tot ronde korreldeeltjes met behulp van de verstuivingsmethode.
Vind hieronder de specificaties voor ons product natuurlijke hardhouten houtskool.
hoge warmtewaarde 7500 kg cal
niet-chemisch
vonkloos
rookvrij
Vochtigheid onder 8
diameter boven 4 cm
koolstofgehalte boven 80%
laag asgehalte 4%
lange brandduur 2-3 uur
Verpakkingsdetails: 15, 20, 25 kg zakken of volgens verzoek van de klant.
Land van herkomst - DUITSLAND
Gehakte dadels van de Aseel-variëteit, zowel in conventionele als biologische vorm. Onze Aseel gehakte dadels zijn gemacerate, röntgen- en laser-geclassificeerd.
Bij Tobien Trading bieden we vanille aan uit verschillende oorsprongen zoals Bourbon, Indonesië, Mexico, PNG en Sri Lanka, als vanillestokken (heel of in verschillende sneden), in poeder of extract, zowel uit conventionele als biologische teelt, evenals met diverse Fair-Trade-certificaten.
Bij TRADIUM is goud beschikbaar in de volgende vormen voor industrieel gebruik:
- Goudkorrels en (beleggings)staven
- Goud in verschillende organische en anorganische verbindingen
Uw contactpersoon voor goud is:
Philipp Goetzl-Mamba
Telefoon: +49 (0)69 50 50 250 - 236
Wij kijken ernaar uit van u te horen!
Grillkool is de Nederlandse benaming voor houtskool, die speciaal voor het grillen is - HARDWOOD CHARCOAL
Vorm :
Vochtgehalte : max 5%
Asgehalte : max 3%
Vluchtige stofgehalte : max 22%
Vast koolstofgehalte : min 70%
Calorische waarde : min 6850 Kcal/kg.
Grootte : lengte 5-10cm
Brandduur : 3 – 4 uur
Productiecapaciteit: 1000 MT/ maand
Wij bieden hoogwaardige pure houtskool, BBQ-houtskool, met een lange brandduur, hoge hitte en lage rook. Aanpasbare verpakkingen zijn mogelijk.
1. Lage as
2. Hoge calorische waarde
3. Lange brandduur
4. Niet giftig, geen chemicaliën
Specificatie van machinaal geproduceerde houtskool:
1. Calorische waarde: 7500-7800kcal
2. Asgehalte: <3, 5-3, 8%
3. Plaatselijk vastgestelde koolstof: ≥ 90%
4. Vochtigheid: <8%
5. lengte > 4cm.
BBQ houtskool specificatie
De geneeskrachtige eigenschappen van Chaga zijn voornamelijk het vermogen om effectief de vorming van kwaadaardige tumoren te weerstaan en de groei van reeds gevormde tumoren te vertragen. Het gebruik van Chaga-medicijnen is zinvol wanneer de patiënt geen bestralingstherapie of chirurgische ingreep kan ondergaan. Het is echter belangrijk om te onthouden dat hoewel Chaga-medicijnen de pijn verminderen en de toestand van de patiënt verbeteren, ze niet in staat zijn om de tumor volledig te verlichten. Chaga-thee is het meest effectief in het vroege stadium en ter preventie van kanker.
Er zijn meer dan 200 soorten wildgroeiende grondstoffen. Het is mogelijk om grondstoffen op bestelling voor te bereiden. Voor het volledige assortiment kunt u een e-mail sturen.
Wij leveren alle soorten ijzer, aluminium, koper, messing, kunststoffen, goud, computerschroot en rubber. Onze producten zijn zeer gewild vanwege hun premium kwaliteit, schone en nette producten tegen betaalbare prijzen. Wij zorgen er ook voor dat deze producten tijdig aan onze klanten worden geleverd, rechtstreeks naar hun dichtstbijzijnde locatie of magazijn indien nodig. Bezoek onze website of neem contact met ons op voor meer informatie.
artikel
waarde
Type
Bladder
Bron
Vee
Kleur
geelachtig
Ingrediënten
Vee
Certificering
ander
Verpakking
bulkverpakking
Oorsprongsland
Duitsland
Merknaam
galsteen
Modelnummer
Cow Ox Galsteen
Koop groothandel Hardhoutskool en BBQ Houtskoolbriketten Te Koop
Introductie van Charcoal Kings’ BBQ SAWDUST BRIQUETTE – GRADE A – 5KG – Kussenvorm, de ultieme combinatie van gemak en prestaties voor al uw grillbehoeften. Verhoog uw barbecue-ervaring met onze premium zaagselbriketten, zorgvuldig vervaardigd om uw passie voor buitenkoken aan te wakkeren.
Geschiedenis en Oorsprong
Cacao (Theobroma) werd voor het eerst geoogst door de Olmeken in Mexico al rond 1000 v.Chr. In die tijd werd het voornamelijk gebruikt voor versterkende dranken. In de loop der jaren namen de Maya's en de Azteken dit gebruik over in hun culturen. Cacao werd onderdeel van ceremoniële rituelen en cacaobonen waren een betaalmiddel. In de 16e eeuw brachten de Spanjaarden cacao naar Europa.
In het midden van de 17e eeuw werd het een populaire drank. Cacaobomen werden via kolonies van verschillende Europese landen naar Azië en West-Afrika gebracht, omdat er een toenemende vraag naar chocolade in Europa was.
De cacaoboon is de grondstof die wordt gebruikt bij de productie van chocolade. Deze cacaobonen komen uit de tropische klimaten van Zuid-Amerika (Ecuador). De Theobroma cacao-boom is heilig voor de Maya's en Azteken. De cacaobonen van de boom worden met de hand geoogst en de rauwe bonen worden vervolgens gereinigd in natuurlijk water en geselecteerd op de beste kwaliteit. Dit proces zorgt ervoor dat de voeding...